Італійська шарлотка з яблуками

Як смачно зробити Італійська шарлотка з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо ви до цих пір ще не пробували італійську шарлотку, то саме час це виправити і приготувати таке ласощі. Яблука — фрукт всесезонний, готувати з ними десерти можна в будь-який час.

Інгредієнти

✅Цукор 100 Грам
✅сік лимонний
✅цедра лимона
✅родзинки 50 гр
✅Яблука 5 Штуки
✅Яйця 3 Штуки
✅Масло вершкове 100 грам
✅Розпушувач 1 пачка
✅Борошно пшеничне 130 Грам
✅2 ст л цукор
✅2 ст л борошно
✅кориця

Італійська шарлотка з яблуками покроковий рецепт

1. Змішайте яйця, цукор, олія, борошно, розпушувач, цедру лимона всі разом. Чистимо 3 яблука ріжемо на шматочки, додаємо сік лимона, 2 ст л цукру, 2 ст л борошна і родзинки все перемішуємо і додаємо до тіста. Підготуйте форму для випікання діаметром 23*30 змастіть боки маслом.

2. Викладіть тісто у форму, розрівняйте. Очистіть 2 яблука від серцевинки, наріжте на скибочки. Викладіть яблучні дольки поверх тіста, злегка притапливая їх. Присипте зверху корицею

3. Випікайте шарлотку в духовці 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Шарлотка вийшла просто дивовижна, рум’яна, ароматна, з легким цукровою скоринкою зверху. За бажанням перед подачею присипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇