Ледачий торт Наполеон з готового листкового тіста

Як зробити смачний Ледачий торт Наполеон з готового листкового тіста рецепт простий.

Інгредієнти

2 упаковки листкового бездріжджового

Заварний крем
Жовток – 4 шт
Цукор – 180 г
Ванілін – 1/4 ч. л.
Крохмаль кукурудзяний – 4 ст. л.
Молоко – 550 мл
Масло вершкове – 250 г

Ледачий торт Наполеон з готового листкового тіста покроковий рецепт

1. Для цього ефектного, дуже простого і смачного торта я купила 2 упаковки листкового бездріжджового тіста. Розморозила, трохи розкатала і спекла 4 круглих коржа (обрізки використовувала для присипки)

2. З’єднуємо жовтки, цукор, ванілін і крохмаль. Додаємо трохи молока (50 мл) і перемішуємо віночком до однорідності. Вливаємо інше молоко 🥛. ⠀ Постійно помішуючи, доводимо суміш до кипіння, але не кип’ятимо. Даємо повністю охолонути, накривши харчовою плівкою в контакт. Вершкове масло кімнатної температури взбиваем.

3. Продовжуючи збивати, додаємо по ложці крем. Міксером доводимо крем до щільної консистенції і даємо постояти в холодильнику 30 хвилин. ⠀ Остиглі коржі змащуємо кремом. Прикрашаємо ягодами і фруктами.

Відео рецепт 👇