Ледачий штрудель з лаваша і яблук

Як зробити Ледачий яблучний штрудель рецепт простий. дуже ліниво і низькокалорійні, на весь штрудель всього 365кк бжу: 10/4/75. Готуємо Ледачий штрудель з лаваша і яблук рецепт простий.

Інгредієнти

280г яблук
50г лаваша
150мл молока 2,5%
10г кукурудзяного крохмалю
сахзам
кориця
ванілін

Ледачий штрудель з лаваша і яблук покроковий рецепт

1. Яблука очистити від шкірки і нарізати на кубики, тушкувати 5-10 хвилин на а/п сковороді, періодично помішувати. додати сахзам і корицу.

2. для крему змішати молоко, крохмаль і сахзам, поставити в мікрохвильовку і імпульсами за 15 секунд приготувати до легкого загусання ( через кожні 15 секунд добре перемішувати, у мене пішла хвилина) можна зварити на плиті!

3. яблука додати в крем і викласти начинку на лаваш. загорнути і відправити полежати в холодильник, я залишала на ночь.

Відео рецепт 👇