Торт Наполеон листковий з ягодами

Як зробити Торт Наполеон листковий з ягодами рецепт простий 🔥🙌🏽 ⠀ Я блогер з семирічним стажем (може знову неправильно порахувала😂), який жодного разу не готував Наполеон!!! Я як уявлю, що потрібно випікати півдня коржі, бажання відпадає😄 ⠀ Для Вас у мене швидкий і смачний варіант Наполеона. Спробуй, відрізни від цього!)) ⠀ Інгредієнти пишу на 1 ВЕЛИКИЙ торт! Можна розділити інгредієнти і приготувати торт менш високий) ⠀

Інгредієнти

🔸2 упаковки по 500 гр (4 аркуші) листкового тіста

ЗАВАРНИЙ КРЕМ:
🔸1300 мл молока
🔸3 яйця
🔸6 ст. л борошна з гіркою
🔸200 гр цукру
🔸90 гр вершкового масла
🔸ванілін

Торт Наполеон листковий з ягодами покроковий рецепт

1. Я використовувала дріжджове тісто, а дівчатка подписчицы радили бездріжджове тісто, з нього смачніше. Пласти тіста випікаємо в розігрітій до 190С духовці 20 хвилин. Дістаємо і остужаем.

2. ЗАВАРНИЙ КРЕМ: У каструлі збиваємо яйця з цукром, додаємо борошно і ванілін і перемішуємо. Тепер вливаємо молоко. Варимо крем на середньому вогні, весь час заважаємо❗️ Варимо до загустіння. На це піде хвилин 10-15. Потрібно дочекатися густої консистенції. Трохи охолоджуємо і додаємо вершкове масло.

3. Збиваємо крем міксером до однорядного стану. ⠀ Збираємо торт. Кладемо лист тіста, зверху рясно змащуємо кремом, зверху ягоди. Я брала заморожені, заздалегідь їх розморожувати не треба❗️ Наступний шар робимо без ягід. Чергуємо. Я брала смородину, думаю, буде смачно з малиною або чорницею. ⠀ Відправляємо торт на просочення на ночь.

Відео рецепт 👇