Фісташковий торт з ягодами

Як зробити Фісташковий торт з ягодами рецепт простий.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйця – 3 шт.,
Цукрова пудра – 50 гр.,
Щіпка солі,
Ваніль,
Рослинна олія – 50 мл,
Борошно – 180 гр.,
Розпушувач – 8 гр.,
Фісташкова борошно – 100гр., (можна у блендері подрібнити фісташки),

Просочення:
Вода – 50 мл,
Фісташкова паста – 1 ч. л.

Для крему:
Вершковий сир – 500гр.,
Вершки 33% – 300 мл,
Ваніль,
Фісташкова паста – 150 гр.,
Желатин – 10 гр.

Фісташковий торт з ягодами покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукровою пудрою, додаємо рослинне масло і всі сухі інгредієнти, добре вимішуємо. Випікаємо в формі 22 див.,близько 30 хвилин! Перевіряємо готовність паличкою!
2. Просочення:
Знімаємо нерівну окраєць з коржа і пропитываем.
3. Для крему:
Збиваємо вершки, додаємо сир і інші інгредієнти (крім желатину), збиваємо до однорідної маси,додаємо заздалегідь підготовлений желатин.

4. Збірку дивитися відео.
Збираємо в кільці 22 див. з ацетатної плівкою, кладемо корж, виливаємо трохи крему, викладаємо ягоди (як виклала я – дивіться у відео), знову наливаємо крем і вирівнюємо. Прибираємо торт на ніч у холодильник. Посипаємо фісташками і прикрашаємо свіжими ягодами.

Відео рецепт 👇