Сирний пиріг зі сливами в духовці

Сирний пиріг зі сливами простий рецепт в духовці. Як же чудово зібрати з дерева стиглі сливи ☺️ Привезти їх додому і приготувати ніжний, повітряний пиріг 😋 А підібрати під пиріг чудове рожеве? Зберігаємо пиріг, беремо вино і їдемо ловити останні теплі осінні дні 😜.

Інгредієнти

▪️4 яйця
▪️100гр цукру
▪️200гр сиру
▪️180гр борошна
▪️3ст.л сметани
▪️10 гр розпушувача
▪️ванілін
▪️сливи

Сирний пиріг зі сливами в духовці покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром до стійкої піни. Додати сир, сметану, борошно і розпушувач. Якщо ви любите – додайте ванілін. Тісто добре перемішати. Сливи помити, порізати частина довільно, а частина вздовж тонкими дольками.

2. Форму змастити вершковим маслом, обсипати борошном. Налити частину тіста, викласти сливи нарізані довільно і вилити на них тісто. Зверху викладіть сливи як на фото.

3. Запікати при 170С близько 35-45 хвилин. Готовність перевірити шпажкой.

4. Остудити пиріг, дістати з форми і посипати цукровою пудрою, налити келих рожевого і відрізати кусок.