Пісочне печиво з яблуками

Як смачно зробити Пісочне печиво з яблуками простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍓250 г вершкового масла кімнатної температури
🍓140 г склянка цукрової пудри
🍓1 маленька пачка ванільного цукру
🍓1 яйце
🍓1 столова ложка йогурту
🍓Половина чайної ложки розпушувача
🍓Близько 3,5 склянки борошна

Начинка:
🍓3 яблука
🍓50 г цукру
🍓1 чайна ложка кориці
🍓Половина столової ложки вершкового масла
🍓50 г волоських горіхів

Пісочне печиво з яблуками покроковий рецепт

1. Очистіть і натріть яблука і покладіть їх у каструлю. Додати цукор, корицю і масло і варити, поки яблука не дадуть сік. Додайте волоські горіхи і перемішайте, перш ніж знімати з плиты.

2. Дайте начинці охолонути. Візьміть інгредієнти для тіста, крім борошна, в чашу для замішування і перемішайте їх. Потім поступово додайте борошно замісити м’яке тесто.

3. Розділіть тісто на дві частини і розкачайте. Вирізати кола, зробити надрізи, покласти начинку і надати форму. Викласти на деко з пергаментним папером і випікати при 170 градусів духовці близько 25 хвилин до легкого рум’янцю. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇