Синнабон Паска Краффин

Краффин Синнабаффин. Тепер і я в компанії любителів цієї неймовірно , але при цьому невигадливої випічки. Синнабон Паска “Краффин” рецепт простий. Смачно неймовірно – у четвер почну заготовляти для близьких на Великдень❤️

Інгредієнти

Опара:
200 грамів теплого молока
1 Ст ложка цукру
1/2 год ложки солі
3 Ст ложки борошна
1 упаковка дріжджів 7 грам

Тісто:
Опара+
2 яйця кімнатної температури
120 грам цукру
470 грам борошна
80 грам вершкового масла
Цедра апельсина

Наповнення може бути абсолютно будь-який: горіхи, цукати, спеції (з корицею та імбиром неймовірно просто 😍).

Синнабон Паска “Краффин” покроковий рецепт

1. Опара:
Змішуємо, накриваємо щільно кришкою і забуваємо на 15 минут.

2. Тісто: Опару змішуємо з яйцями, цукром, цедрою , додаємо борошно, тісто буде комкообразным, додаємо в три заходи м’яке вершкове масло. Більше борошна не додаємо зовсім – якщо липне – припыляем борошном. Даємо тісту підійти в 3 рази в теплому месте.

3. Обминаємо, ділимо на 2-3 частини. Дуже важливо максимально тонко розкачати, тоді структура буде самою ніжною і не хлібної. Для прошарку знадобиться ще приблизно 100 г м’якого вершкового масла на всі тесто.

4. Просто посипаємо цукатами або як я цукор + кориця Ріжемо рулет майже до кінця , звертаємо як на відео. Перекладаємо в форму.

5. Дуже важливо: Тісто має займати 1/3 форми, ні в якому разі не більше – воно неймовірно збільшується в розмірах і розкривається. Після підйому уже у формі випікаємо 45-50 хвилин при температурі 160 градусов.

Відео рецепт 👇