Найбільший шоколадний бісквіт від Андрія Рудькова

Найбільший шоколадний бісквіт від Андрія Рудькова просто рецепт. Найбільший шоколадний, самий смачний і простий у приготуванні бісквіт🔥😍 За мотивами “торта на раз, два, три” від Андрія Рудькова. Готую не перший раз, результат завжди ідеальний.

Інгредієнти

Для коржів діаметром 16-20 см:
Борошно – 240 р
Какао – 60 г
Яйце – 3 шт.
Цукровий пісок – 300 г
Молоко – 260 мл
Вершкове масло – 60 г
Рослинна олія – 60 г
Розпушувач – 2 ч. л.

Для ганаша:
Гіркий шоколад – 100 г
Вершки 33% – 100 мл
Вершкове масло – 10 г

Найбільший шоколадний бісквіт від Андрія Рудькова покроковий рецепт

1. Для приготування бісквіта змішуємо в одній мисці всі сухі інгредієнти: борошно, какао, цукровий пісок і розпушувач. В іншій мисці змішуємо до однорідної маси всі вологі інгредієнти: яйця, м’яке вершкове масло, молоко і рослинне масло. Об’єднуємо сухі і вологі інгредієнти і замішуємо тесто.
2. Беремо форму для випічки, це може бути і роз’ємна форма і нераз’емна і кільце для випічки. При бажанні вистилаємо її пекарської папером, так буде легше дістати готовий бісквіт або змащуємо форму маслом. При виборі форми учтываем, тісто збільшиться в обсязі мінімум в два рази. Виливаємо рідке тісто у форму і відправляємо в розігріту до 160°С духовку.
3. Випікаємо протягом 60-90 хвилин. Час буде залежати від діаметра вашої форми. Бісквіт може піднятися горбком і тріснути – це нормальний природний процес. Перевіряємо готовність за допомогою зубочистки. Готовий бісквіт дістаємо з форми і даємо повністю остыть.
4. Загорнути його в плівку і прибираємо в холодильник на кілька годин або на ніч. Так бісквіт стане соковитим і його не доведеться нічим пропитывать.
5. Для ганаша розтоплюємо на водяній бані шоколад, об’єднуємо його з підігрітими вершками і маслом і змішуємо до однорідного стану. Прикрашаємо бісквіт ганашем і свіжими ягодами.