Французька меренга ялинки

Як смачно зробити Французька меренга ялинки простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Безе Хрусткий Сніг. Зберігайте рецепт хрусткого безе на основі французька меренга

Інгредієнти

150гр білка
250гр сахра
щіпки Сіль
Лимонна кислота щіпки

Французька меренга ялинки покроковий рецепт

1. Білки скласти в миску разом з сіллю і лимонної кислоти . Збиваємо на 4 з 6-ти , поступово додаємо цукор. На це у мене пішло 15 хвилин .

2. Збиваємо до моменту коли меренга почне тримати форму, віночок почне залишати чіткий слід . Можете пофарбувати любимо кольором . У мене зелений топ декор

3. Розкласти по мішках і відсадити бажаної форми. На відео використовується насадки N 120 , 1М Сушимо при 80-90 градусів 1-2 години Верх вниз з конвекцією . Орієнтуйтеся під свою духовку )

Відео рецепт 👇