Пісочний пиріг крамбл з кремом чіз

Як зробити Пісочний пиріг крамбл з кремом чіз рецепт. Придумала нове пісочне тісто для барів, пирогів і тарталеток зі своєю улюбленою начинкою – чізом ♥️ Про тісто: шарувату і ніжно хрустке тісто. Готуватися за класичною технологією. Головний момент, щоб всі складові тіста були холодними (краще з морозильника), і при замісі не нагрілися. А для цього все треба робити максимально швидко. Разом: на тісто йти одна хвилина, на начинку 2 і природно ця випічка має права називається простою, швидкою, дуже універсальною і смачною ♥️

Інгредієнти

Тісто
Вершкове масло 50 г
Сирний сир 50 г
Борошно 180-200 р
Цукор 30 г
Сіль щіпка
Вода 3-4 ст. л

Начинка
Сирний сир 250 г
Яйце 2 шт
Кукурудзяний крохмаль 20 р
Цукрова пудра 30 г (можна більше)
Ванільний цукор

Крамбл
Вершкове масло 30 г
Цукор 30 г
Борошно 20 р
Кокосова стружка 20 р
Цедра лимона за смаком

Пісочний пиріг крамбл з кремом чіз покроковий рецепт

1. Тісто
Холодне масло порубати з борошном, додати цукор, холодну воду, сіль і сир. З допомогою шпателя або насадкою весло швидко перемішати всі інгредієнти (місити до гладкого тісто не треба). Як тільки все поєдналось, руками зібрати все в ком (якщо не збирається, додати ще води) загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 3-4 часа.

2. Начинка.
З’єднати все і пробити блендером в однорідну массу.

3. Крамбл.
М’яке масло, борошно, цукор, стружку і цедру розтерти в крихту. Розкачати тісто між двома листами пергаменту в коло товщиною 3 мм Викласти у форму або в маленькі формочки, формувати бортики. Влити сирну начинку, покласти шматочки фруктів або ягід (у мене маленькі з малиною, великий з персиками). Випікати в розігрітій до 180 С духовці 40 хвилин. Остудити. Прибрати в холодильник на пару часов.