Крем на білому шоколаді і вершках

Дуже ніжний, смачний крем, ідеально підійде в начинку торта, для шапочок на капкейки, меренгового рулету. Готуємо Крем на білому шоколаді і вершках рецепт простий.

Інгредієнти

150г – Білого шоколаду
120г – вершки від 33%
400г – сиру Маскарпоне

Крем на білому шоколаді і вершках покроковий рецепт

1. З’єднуємо вершки + білий шоколад і ставимо на повільний вогонь, помішуючи, чекаємо повного розчинення шоколаду. 2. Накриваємо вийшов крем плівкою «в контакт» і прибираємо в холодильник мінімум на 5 годин на стабилизацию.

2. 3. Заздалегідь (30 хв) дістаємо з холодильника сир маскарпоне. Збиваємо близько 2-х хвилин шоколадний крем до пишноти і додаємо до нього маскарпоне кімнатної температури. Довго збивати не потрібно, достатньо просто объединить.

3. Смачний крем готовий! ⠀ * Якщо довго збивати креми з сиром Маскарпоне, є ймовірність що крем розшарується і тоді його вже не спасти.