Легендарний чізкейк «Сан-Себастьян»

Як смачно зробити Легендарний чізкейк «Сан-Себастьян» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ну просто ніжний! Особливо на наступний день… Ну ще смачніше!🔥🔥 Готується дуже легко і без заморочок! 🤩

Інгредієнти

Сирний сир 600гр.
Цукор – 180г.
Яйця – 4шт (C0)
Кукурудзяний крохмаль – 2ст.л.
Ванілін
Вершки 33% – 300 мл

♦️ Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури!!!!

Легендарний чізкейк «Сан-Себастьян» покроковий рецепт

1. Сирний сир з’єднайте з цукром і збиваємо пару секунд! Далі по одному додаємо яйця , потім крохмаль і ваніль, збиваємо буквально до однорідності! В кінці вливаємо вершки і гарного перемешиваем.

2. Виходить досить рідка консистенція. Виливаємо у форму( беріть високу)по краях форми вистелити пергамент ( я ж зробила просто дно фольгою) Виливаємо сирну масу і відправляємо в розігріту духовку на 35-40хв при 230′ (орієнтуйтеся на свою духовку)

3. Готовий чізкейк в гарячому вигляді буде трестись, після остигання він спаде – це норма. Даємо охолонути нашому чізкейк в прочиненими духовці , потім прикрашаємо і прибираємо в холодильник мінімум на 2-3 години. Він виходить дуже ніжним, смачним. Обов’язково спробуйте 😍

Відео рецепт 👇