Торт Наполеона з заварним кремом

Дегустація «Наполеона» з заварним кремом пройшла успішно, розміщую рецепт. Він розрахований на тортик діаметром 14см, висотою ~ 8см. Торт Наполеона з заварним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
135г – вершкове масло
220г – борошно
100г – сметана
1шт – яйця
Щіпка солі

Крем:
50г – цукор
1шт – яйця
15г – крохмаль кукурудзяний
250г – молоко
25г – масло вершкове
1 ст. л. – цукрова пудра
100г – вершки

Торт Наполеона з заварним кремом покроковий рецепт

1. Тісто:
1. Масло з морозилки натерти на тертці і додати борошно. Перемішати.
2. Додати яйця і сметану , замісити тісто.
3. Розділити на 8 частин, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на годину. Після розкачати, випікаємо при 200*, зайве обрізати. Обрізки підуть на обсыпку.

2. Крем:
1. Помістити в сотейник яйця, крохмаль і цукор, добре перемішати
2. Влити молоко, об’єднати
3. Не перестаючи помішувати, варити крем до загустіння
4. Зняти з вогню, додати масло
5. Перекласти крем в миску, накрити плівкою вконтакт, остудити.
6. Збити вершки з цукровою пудрою
7. Акуратно, складывающими рухами об’єднати заварную частина крему зі збитими вершками
Зібрати торт, залишити в холодильнику на 6часов.