Линцерское новорічне печиво

Друзі, вітаю вас із Новим роком та Різдвом🎄 Хай у ваших оселях завжди сяє світло любові і розуміння, в ваших очах виблискує інтерес і цікавість до життя, нехай у ваших родинах всі будуть здорові і щасливі🤗 Як зробити Линцерское новорічне печиво рецепт простий. Розсипчасте і ароматне з справжнім новорічним дизайном.

Інгредієнти

Кількість порцій: 18-20 шт.
Час приготування: 55 хв.

Борошно пшеничне – 200 г
Масло вершкове – 100 г
Цукор – 90 г
Ванільний цукор – 10 г
Яйце – 1 шт
Мигдаль – 50 г
Джем апельсиновий – 50 г
Малиновий джем – 50 г
Цукрова пудра – 2 ст. л.

Линцерское новорічне печиво покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло збиваємо з цукром і ванільним цукром до білого пухнастого стану. Додаємо яйце, збиваємо до однорідності. Мигдаль подрібнюємо в блендері і вводимо в тісто, перемешиваем.
2. Вводимо в тісто борошно, замішуємо м’яке тісто, прибираємо його в холод на годину. Тісто розкачуємо на пергаменті або килимку до товщини 0,5-0,7 мм, видавлюємо формочкою гуртки для майбутніх печива, в половині з них вирізаємо в центрі ялинку спеціальним плунжером. Випікаємо заготовки при 190 10 минут.
3. На ціле печиво нанести джем, накрити другим печивом з ялинкою. Посипати печиво цукровою пудрою. Приємного апетиту!