Мяке сирне печиво з глазурю

Як смачно зробити М’яке сирне печиво з глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
180 г сиру 9% (не зернистого),
150 г борошна,
50 г сл. масла,
15 г цукру,
2 г соди,
2 г солі,
ваніль – за бажанням.
Продукти з холодильника.

Глазур:
40 г сах. пудри,
8-10 г апельсин., мандарин., або лимон. соку.

М’яке сирне печиво з глазур’ю покроковий рецепт

1. У борошно всипати цукор, сіль і соду. Перемішати. Додати нарізане кубиками масло, перетерти в крихту. Зручно замішувати в блендері. Додати творог.
2. Пробити, поки тісто не збереться в кулю. Розкачати (не дуже тонко) тісто на припыленном борошном столі, вирізати печенье.
3. Випікати при 180 гр. 15-20 хв. Дати охолонути. Покрити глазур’ю. Якщо не використовуєте глазур, то збільште кількість цукру в тісті вдвое.