Пиріг шарлотка на яйцях з яблуками в духовці

Як зробити смачний Пиріг шарлотка на яйцях з яблуками в духовці рецепт простий. Не буду довго нахвалювати і просторікувати, вона дуже смачна🥧, рецепт перевірений і супер простий.

Інгредієнти

Вихід 720г.
КБЖУ на 100г.: 262/6.9/8.9/42.1.
КБЖУ на 1/4 (180г, а це можна відмінно поїсти на сніданок наприклад): 471/12.4/16.1/75.7.

– 300г яблук (вже очищених)
– 160г цукру
– 160г пшеничного борошна
– 5 яєць
– 2г соняшникової олії
– щіпка солі.

Пиріг шарлотка на яйцях з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Добре збиваємо яйця з цукром і сіллю міксером в густу масу. Додаємо в три прийоми борошно і перемішуємо лопаткою в одному напрямку знизу вгору, зберігаючи легкість. Яблука нарізаємо слайсами. Форму для випікання змащуємо маслом, виливаємо половину тіста, яблука, другу половину теста.
2. Відправляємо форму в духовку і випікаємо в розігрітій духовці протягом півгодини, роблячи температуру 180°C. Для перевірки готовності яблучного пирога шарлотка скористайтесь дерев’яної шпажкой.
3. Форма 28 см (26 теж підійде). Можна ще яблука посипати корицею, я так дуже люблю, але приготувала для дочі без неї) Приємного апетиту!