Американський сливовий пиріг з газети The New York Times

Легендарний Американський сливовий пиріг з газети “The New York Times” простий рецепт в духовці. Неймовірно ароматний і такий осінній!).

Інгредієнти

– 100 гр м’якого вершкового масла
– 200 гр цукру (1 склянка)
– 2 яйця
– 155 гр борошна (1 склянка)
– 1 ч л розпушувача
– Щіпка солі, ваніль за бажанням
– 1 год л кориці
– Сливи (8-10 шт.)

Американський сливовий пиріг з газети “The New York Times” покроковий рецепт

1. Масло повинне бути м’яким, не розтопленим – дістаньте його з холодильника заздалегідь. Із загальної кількості цукру відкладіть 1,5 ст л і збийте частину з маслом 3-4 хвилини, потім додаємо яйца.

2. Потім просіяне борошно, розпушувач, 1/2 год л кориці, щіпку солі і ваніль за бажанням Сливи ділимо навпіл, витягуємо кісточку. Рівномірно розподіляємо по формі тісто (воно буде досить густим), зверху викладаємо сливы.

3. Відкладений цукор змішати з корицею і посипаємо їм пиріг – це один із секретів цього рецепту!) Випікаємо 40-45 хв при 180С.

4. Обов’язково даємо охолонути, а раджу подавати з ванільним морозивом!

Відео рецепт 👇