Бісквіт рожевий оксамит

Як зробити Бісквіт рожевий оксамит простий рецепт.

Інгредієнти

– яйця-4шт
– цукор 170гр
– молоко 120гр
– рослинне масло 70гр
– крохмаль 30гр
– борошно 180г
– розпушувач 6г
– рожевий барвник (у мене рідкий Топ декор) 3 краплі

Бісквіт рожевий оксамит покроковий рецепт

1. Відокремлюємо білки від жовтків. З’єднуємо жовтки, масло і тепле молоко. Поступово вводимо в яєчну суміш просіяне борошно + крохмаль + розпушувач Збиваємо білки. Після утворення пивної піни в 3 прийоми додаємо цукор і барвник. Збиваємо до щільних пиков.

2. Вводимо поступово білки в тісто. Акуратно вимішуємо, виходить дуже повітряний і об’ємне тісто для бісквіту. Випікаємо при температурі 170 гр. близько години (до сухої шпажки, точний час випічки залежить від вашої духовки).

3. Остуджуємо, загортаємо в харчову плівку, відправляємо в холодильник на 4-6 годин. Бісквіт виходить неймовірно ніжний, і не вимагає просочення. В якості крему можна використовувати крем-чіз або ганаш на білому шоколаді. Ягідна начинка ідеально підійде в прослойку.

4. P. S. Використовуйте інші відтінки барвника для створення райдужним і кольорових тортов.

Відео рецепт 👇