Ніжні булочки з штрейзеля

Як смачно зробити Найніжніші булочки з штрейзеля простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

для тесту:
✅ борошно 630 гр
✅ цукор 130 гр
✅ дріжджі 7 гр
✅ щіпка солі
✅ молоко 300 мл
✅ яйця 2 шт
✅ вершкове масло 70 гр
✅ ванілін

Штрейзель:
✅ борошно 45 гр
✅ цукор 40 гр
✅ вершкове масло 20 гр

Ніжні булочки з штрейзеля покроковий рецепт

1. Для опари з’єднуємо тепле молоко, дріжджі, 2 ст ложки цукру і борошна 4-5 ст л. Залишаємо в теплому місці. У Мисці з’єднуємо яйця, цукор, сіль, ванілін, розтоплене вершкове масло і збиваємо венчиком.

2. Потім додаємо підійшла опару і борошно, замішуємо м’яке тісто. Залишаємо піднятися в теплому місці. Готове тісто ділимо на 20 частин, формуємо булочки і викладаємо на деко, застелене пергаментним бумагой.

3. Накриваємо пакетами і залишаємо на 15-20 хвилин. Для штрейзеля змішуємо холодної вершкове масло, цукор і борошно і розтираємо в крихту. Булочки змащуємо яйцем, посипаємо сухарями і відправляємо в розігріту до 180 духовку на 30’С минут.

Відео рецепт 👇