Пиріг шарлотка з яблуками з хрусткою скоринкою класичний

Самий смачний домашній Пиріг шарлотка з яблуками з цукровою хрусткою скоринкою класичний в духовці простий рецепт швидкий. Ви вже знаєте, що вранці я дико захотіла 🍎Шарлотку🍎 (класичний рецепт), продукти більш ніж доступні, тому я свій шматочок пирога🍰 з кавою ☕️вже скуштувала, смакота неймовірна вийшла!

Інгредієнти

стандартна форма d – 24-26 див. ⠀

5 яєць кімнатній t (у мене 1 яйце важить – 50 м без шкаралупи)
150 г цукру (також за бажанням можна додати ванільний цукор або ванілін)
150г борошна
яблука за бажанням, у мене 7 штук

Пиріг шарлотка з яблуками з хрусткою скоринкою класичний покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром в пишну, світлу піну. Планетарним міксером приблизно – 5 хв., ручним 10 – 12 хв. Якщо яєчно-цукрова маса збита правильно, то слід від тесту залишається на поверхні, не зникає кілька секунд.
2. Просіваємо борошно (в 3-4 прийоми) в яєчно-цукрову масу: акуратно, складывающими рухами знизу вгору, замішуємо тісто так, щоб воно максимально зберегло свою повітряну структуру.
3. Змішуємо нарізані яблука, очищені від шкірки і повітряне тісто виливаємо в підготовлену форму на пергамент (за бажанням пергамент можна змастити раст або вершковим маслом).
4. Я пекла шарлотку 50 хвилин, при t – 150’C. Готовність обов’язково перевіряємо шпажкою. Час/температура випічки цілком залежать від вашої духовки!
5. З цього кол-ва інгредієнтів можна приготувати шарлотку на стандартному листі (180’C, до готовності). Шарлотка буде невисока, зате можна розкласти більше яблук на її поверхні. ⠀ Печіть шарлотку, мої дорогі!