Радянський торт ведмедик на півночі

Як смачно зробити Радянський торт ведмедик на півночі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт Ведмедик – один з моїх улюблених тортів мого дитинства

Інгредієнти

Тісто:
-3 яйця
-3 ст л цукру
-80 г слив масла
-80 г сметани
-2 ст борошна ( ст 230 мл )
– 1,5 год л розпушувача, трісок. солі
-1 год л ванільного цукру

Начинка:
-3 яєчних білка
– 150 г цукру
-1,5 ст подрібнені волоські горіхи

Глазур:
-4 ст л цукру
-2 ст л какао
-6 ст л молока
-10 г слив олії

Радянський торт ведмедик на півночі покроковий рецепт

1. Жовтки відділяємо від білків, до жовтків додаємо цукор, сметану, масло і сіль перемішуємо, додаємо борошно з розпушувачем замішуємо м’яке тесто.

2. Начинка: білки збиваємо з трісок сіллю до білого, додаємо цукор по частинах, збиваємо глянсового стану, довго збивати не треба, додаємо горіхи перемішуємо ложкою. Тісто ділимо на 2 частини, розкачуємо цілий пласт d 24 см викладаємо у форму, далі викладаємо начинку, закриваємо другим шаром випікаємо при t 180° 15 – 20 мин.

3. Глазур: всі інгредієнти з’єднуємо, варимо на слабкому вогні перемішуючи, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню, далі покриваємо остиглий торт, залишаємо на годину. Насолоджуємося з ароматною кавою або чаєм. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇