ПП пиріг з абрикосами і ягодою

ПП пиріг з абрикосами і простий ягодою рецепт в духовці.

Інгредієнти

Вага пирога : 665 гр
КБЖУ на 100 гр : 124/6,7/3,2/16,9

ТІСТО:
Яйця – 4 шт
Кефір – 100 гр
Борошно рисова – 60 гр
Подрібнена вівсянка – 60 гр
Розпушувач – 5 гр
Підсолоджувач

НАЧИНКА:
Абрикоси – 200 гр
Лохина (можна іншу ягоду ) – 115 гр

ПП пиріг з абрикосами і ягодою покроковий рецепт

1. Абрикоси помити, витягнути кісточки і порізати на кубики. Ягоди помити і висушити. До жовтків додаємо кефір, підсолоджувач. Потім измельченую вівсянку, борошно і розпушувач. Добре перемішуємо. Білки збиваємо з дрібкою солі до міцних пиков.
2. Об’єднуємо обидві маси, перемішуючи рухами знизу вгору. Потім додаємо нарізані абрикоси, ягоду. Перемішуємо . Духовку попередньо розігріти до 180°.
3. Переливаємо наше тісто в підготовлену форму ( d 20 cm ) і ставимо выпекатся на 30 хвилин. Готовність перевірити шпажкою. Готовий пиріг накрити рушником і дати постояти 15-20 хвилин Пиріг готов.