Торт Фісташка Малина

Як смачно зробити Торт Фісташка Малина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт:
6 яєць
170гр цукру
130гр борошна
1 ст. л кукурудзяного крохмалю

Фісташковий ,,холодний чізкейк,,
Желатин 4г +20гр води (замочити)
Фісташкова паста -1ч.л
Вершковий сир -150г
Вершки -60мл
Цукрова пудра -60гр

Малиновий ганаш:
Білий шоколад -120гр
Вершки 33%-90мл
Пюре малини -80гр

Кремчиз:
Вершковий сир-600гр
Вершки-200мл
Цукрова пудра -120гр

Діаметр торта 16см

Торт Фісташка Малина покроковий рецепт

1. Фісташковий ,,холодний чізкейк,,
Змішати всі інгредієнти до однорідності, влити розтоплений желатин. Отриману суміш заливаема у форму і 14см замораживаем.

2. Малиновий ганаш:
Вершки і пюре малини з’єднуються і розігріваємо до 80С (обережно, не перегрейте). Заливаємо цією сумішшю шоколад і залишаємо на пару хвилин. Пробиваємо блендером, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на ніч. Взбиваем.

3. Кремчиз:
Збиваємо все до однорідної консистенции.

Відео рецепт 👇