Тістечко Тарт «Фісташка-Грепфрут»

Тістечко Тарт «Фісташка-Грепфрут» рецепт. Не стандартне поєднання грейпфрута і фісташки – але яке приголомшливе ! Ганаш просто чарівний , з легкою гіркуватістю .Сама просто так ніколи не їм цей цитрусовий , тут же – з’їла повністю весь Тарт🙈❤️ Рецепт основи для тортів – нижче в стрічці. Форми – перфоровані кільця. Діаметр 8 див.

Інгредієнти

На 6 тарти діаметр 8 см

Ганаш грейпфрут:
160 грам білого шоколаду
220 грам вершків 33%
3 г желатину (доктор откер)замочити в 12 грамах води
20 грам вершкового масла
20 грам соку грейпфрута
Цедра грейпфрута

Компоті грейпфрут:
260 грам філе грейпфрута (без прожилок)
60 грам цукру
12 грам кукурудзяного крохмалю
6 грамів желатину(замочити в 24граммах води)

Фісташковий франжипан:
50 грам яєць
60 грам цукру
60 грам вершкового масла
60 грам фісташкової борошна

Фісташковий ганаш:
100 грам білого шоколаду
70 грам вершків 33%
20 грам вершкового масла
40 грам фісташкової пасти або праліне

Тістечко Тарт «Фісташка-Грепфрут» покроковий рецепт

1. Ганаш грейпфрут:
Вершки кип’ятимо з цедрою, розчиняємо желатин, виливаємо на шоколад з маслом(через сито), додаємо сік. Стабілізуємо мінімум 6 годин. Після збиваємо і відсаджуємо з допомогою форми лепесток.

2. Компоті грейпфрут:
Все змішуємо , уварюють до загусання, додаємо желатин. Виливаємо у форму сфера 6 см діаметр. Замораживаем.

3. Фісташковий франжипан:
Все змішуємо з м’яким маслом. Наполовину заповнюємо тарти і випікаємо 10-12 хвилин при температурі 170 градусів. Після можна трохи прим’яти , щоб помістилося більше начинки.

4. Фісташковий ганаш:
Вершки нагріваємо, виливаємо на шоколад з маслом і праліне , змішуємо . Виливаємо на тарти – охолоджуємо год .

Відео рецепт 👇