Пісочний чізкейк з вершкового сиру

Цей чізкейк просто розірвав! І є за що! ⠀Як зробити Пісочний чізкейк з вершкового сиру рецепт простий. Шовковий, гладкий, кремовий….мммм….з хрусткими бортиками…ну хто відмовиться від такого щастя! Рецепт терміново публікую – так що відразу ж зберігайте піст в закладки! Діліться моїм рецептом у себе в сториз – мені буде дуже приємно!

Інгредієнти

пісочна основа на кільце 16 см з бортиками.
Перстень у мене з високими бортами, на борт 4-5 см пісочної і сирної маси буде багато

220-230 г печива типу Ювілейного
70 г вершкового масла 82.5%
20 г темного шоколаду 54.5%

сирна маса
400 г вершкового сиру (у мене Чудське озеро)
110 г цукрової пудри (не дуже солодко, любите якнайсолодше – додавайте пудру)
10 г кукурудзяного крохмалю
150 г яєць
75 г вершків 33%
10 р ванільною пасти

Пісочний чізкейк з вершкового сиру покроковий рецепт

1. Для пісочної основи подрібнити печиво. Масло розтопити разом з шоколадом і змішати з піщаної крихти до отримання текстури мокрого піску. Маса пластичная.
2. Розподілити по кільцю, сформувати бортики і дно. Випекти при 180С близько 10 хв. Остудити. ⠀ Для сирної маси розтерти насадкою-лопаткою сир з цукровою пудрою і крохмалем. Не взбивать.
3. Ввести по одному яйця, щоразу вимішуючи до гладкості, потім вершки, ванільну пасту. Вилити на випечену основу. У духовці влаштувати водяну баню – налити води, встановлений на нижній рівень противень.

4. На деко вище встановити кільце з чізкейк, випікати при 120-130С близько 1.5-2 годин. Потім включити духовку і остудити чізкейк там же ще близько години. Дістати, переставити в холодильник на 4-6 годин. Чіз ще уплотнится.