Домашні цукерки Пташине Молоко Рот Фронт

Як приготувати смачні домашні цукерки Пташине Молоко Рот Фронт рецепт простий.

Інгредієнти

Масляний крем, гр:
-200 вершкове масло;
-70 згущене молоко;
-100 молочний шоколад;

Сироп, гр:
-190 холодна вода;
-8 агар;
-200 цукор;
-100 сироп глюкози

Меренга, гр:
-100 білок;
-2 сіль;
-2 лимонна кислота.

Домашні цукерки Пташине Молоко Рот Фронт покроковий рецепт

1. Масляний крем.
Вершкове масло збити зі згущеним молоком (обидва інгредієнта кімнатної температури). Шоколад розтопити і злегка остудити. Додати в взбивающийся масляний крем, взбить.

2. Сироп.
Агар з водою довести до кипіння, додати цукор разом з сиропом глюкози і проварити на середньому вогні до 112 гр. Одночасно готовим.

3. Меренга. Білок збити разом з сіллю і лимонною кислотою до щільного стану. Готовий цукровий сироп тонкою цівкою влити в збиту меренговую масу. Продовжувати збивати до щільного стану та охолодження маси до 60 гр!!! Знизити швидкість міксера і по1/2 чайної ложки почати додавати шоколадно-масляний суміш. Отриману масу розподілити в металеву рамку 24×24 см (або на пергамент). Розрівняти. Відправити в холодильник на 3 часа.

4. Суфле нарізати кубиком і обваляти в какао порошку! Замість шоколаду, в тій же кількості, можуть бути: пюре маракуї, ананаса, абрикоса, горіхова паста. Так само: фруктово-ягідні лікери, копчена паприка, тертий пармезан (50 гр) і тд. Все це додається до маслу-згущеному молоці, при цьому, дуже важливо, щоб температура продуктів була =температурі масла і згущеного молока (інакше масло буде розшаровуватися)!!!

Відео рецепт 👇