Йогуртовий торт з фруктами

Я зрозуміла, що хочу, але мені лінь. Просто лінь. Готувати і пекти торти, але торт хотілося. Благо якраз була пора абрикосів і персиків у магазинах і на грядках полуниці. У холодильнику чекав своєї години грецький йогурт і вершки, які так хотіли колись перетворитися на морозиво (морозиво теж було, але для них довелося потривожити ще одні вершки).
Кокосова борошно на полиці так і говорила: спечи кокосовий коржик! Ну, я здалася. Раз вже все під рукою можна і швидкий тортик зробити) І потім урочисто його поїдати всі вихідні, а з понеділка – за доброю традицією урочисто пообіцяти собі більше так багато тортів не є. Ну, це до наступної п’ятниці, як вже зрозуміло. Тому, не скупіться на добрі слова і отримаєте мій улюблений швидкий річний тортик!

Інгредієнти

На кокосовий корж:
2 білка
40 гр цукру
40 гр цукрової пудри
60 гр кокосової борошна

Йогуртовий шар:
300 гр грецького йогурту
ванілін
110 гр цукрової пудри
вершки 33% 500 мл
желатин 20 гр
вода 30 гр

Апельсинова заливка
сік 1 апельсина
желатин 10 гр

Йогуртовий торт з фруктами покроковий рецепт

1. На кокосовий корж:
Випікаємо при температурі 180 градусів 15 минут.
2. Йогуртовий шар:
Желатин попередньо замочити у воді. Всі інгредієнти добре перемішати. Виливаємо на остиглий корж і залишаємо до застигання на 3-4 часа.
3. Прикрашаємо персиками, полуницею і чабрецом.
4. Апельсинова заливка:
Виливаємо апельсиновий шар на декор АКУРАТНО! Залишаємо на ніч для стабилизации.