Домашній Кокосовий торт з маскарпоне

Як зробити смачний Домашній Кокосовий торт з маскарпоне рецепт простий.

Інгредієнти

Діаметр 16 см

БІСКВІТ НА КОКОСОВОМУ МОЛОЦІ
✅Яйця-4 шт
✅Сіль-Щіпка
✅Цукор-200 г
✅Розпушувач-6 р
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Борошно-220 р
✅Кукурудзяний крохмаль-10 г
✅Кокосове молоко-150 г (гаряче)
✅Раст масло-50 г

🥥ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ
✅Цукрова вата і сніжинки з мастики

КОКОСОВИЙ КРЕМ 🥥
✅МАСКАРПОНЕ-500 г
✅Вершки-250 г (33% жирності)
✅Кокосові вершки -150 г (24% жирності)
✅Цукрова пудра-120 г
✅Ванільний цукор-1 ч. л

🥥КОКОСОВА ПРОСОЧЕННЯ
✅Кокосове молоко-100 мл
✅Цукор-1 ст. л (цукор можна збільшити за бажанням)

🥥СНІЖИНКИ З МАСТИКИ
✅Мастика
✅Кукурудзяний крохмаль для посипання
✅Блакитний барвник

Домашній Кокосовий торт з маскарпоне покроковий рецепт

1. БІСКВІТ НА КОКОСОВОМУ МОЛОЦІ.
В окремій мисці з’єднати всі сухі інгредієнти. У чаші міксера з’єднати яйця з сіллю. Збити одну хвилину. Додати цукор і збити на середніх обертах 20 хв. Тому яйця збиваються краще і відповідно бісквіт вийде краще. В два етапи просіяти сухі інгредієнти. Акуратно перемішати віночком знизу вгору. Довести масу до однорідності. Додати раст масло і гаряче кокосове молоко. Перемішати віночком до однорідної маси. Випікати в розігрітій до 160*С духовці близько години. Режим верх-них. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою. Якщо вона виходить суха, бісквіт готовий. Перші 30 хвилин духовку відкривати не можна. Бісквіт остудити на решітці. Висота бісквіта у мене 9 см.
2. 🥥ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ
Була впевнена що це солодка вата,але добрі подписчицы написали що це “Пишмание”😅 Схоже?))))))) Навіть не знала, що існує така насолода)))))
3. КОКОСОВИЙ КРЕМ 🥥
Всі інгредієнти з’єднати разом і збити до стійких піків. Маскарпоне ,жирні вершки, в тому числі й кокосові вершки повинні бути дуже холодные.

4. 🥥КОКОСОВА ПРОСОЧЕННЯ
З’єднати і разогреть.

5. 🥥СНІЖИНКИ З МАСТИКИ
Я використовувала цукрову пудру для посипання, але сказали краще брати крохмаль. І ще краще вирізати на твердій поверхні а не як я на м’якому килимку, який я майже зіпсувала 🙈