Царська сирна паска з сухофруктами

Царська сирна паска з сухофруктами простий рецепт. Ніжний, м’який смак сиру з ноткою ванілі і великою кількістю сухофруктів 😍

Інгредієнти

– сир 5-9% 500 гр.,
– цукор 100 гр.,
– ванільний екстракт/цукор 2 ч. ложки,
– сухофрукти 150 гр., (У мене родзинки, курага і журавлина),
– жовтки-3 шт.,
– вершки 33% 120 мл.

Царська сирна паска з сухофруктами покроковий рецепт

1. Сир, жовтки, цукор пробиваємо блендером. Відправляємо в сотейник з товстим дном, нагріваємо при постійному помішуванні (маса не повинна закипіти!) Як тільки починає йти пара, снимаем.
2. Охолоджуємо до кімнатної температури, додаємо ваніль. Сухофрукти заливаємо окропом, і нарізаємо (якщо вони великі). Вершки збиваємо до пишноти. У остиглу сирну масу, вводимо сухофрукти і сливки.
3. Перемішуємо. Форму викладаємо вологою тканиною (можна використовувати марлю). Заповнюємо форму, ставимо її на блюдо. Зверху додаємо прес і відправляємо в холодильник на 6 годин (внизу виділиться сироватка).
4. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!