Ніжна сирна Паска Рафаелло з кокосовою стружкою

Її величність Великдень Рафаелло 🥥 Який рецепт вам сподобався більше? У мене вже досить їх в скарбничці, але треба поповнювати. Дуже ніжна Великдень 😉 Ніжна сирна Паска Рафаелло зі стружкою кокоса простий рецепт.

Інгредієнти

Сир 9% 400 гр
Вершки 30% -33% 170 мл
Масло 82,5% 100 гр
Білий шоколад 90 гр ( беріть Excellence)
Ванілін 1/2 год л
Стружка кокоса 40 гр
Мигдаль обсмажений 40 гр
Пудра цукрова 3 Ст л

Ніжна сирна Паска Рафаелло зі стружкою кокоса покроковий рецепт

1. Сир пробиваємо блендером до однорідності. Вершки підігріваємо , але не до кипіння і топимо шоколад.
2. Тепер до сиру додаємо шоколад у вершках, м’яке масло, ванілін, пудру і все ретельно пробиваємо блендером в гладку массу.
3. В кінці стружку і нарубаний мигдаль. Вологу марлю прокладаємо в пасочницу. Викладаємо масу і ставимо під гніт на ночь.