Паски Краффины з кремом і ягідним конфі всередині

Паски Краффины з кремом і ягідним конфі всередині рецепт простий 🤍🌿. От якщо ви пробували справжній пантеон за смаком і консистенцією, дуже схожий.

Інгредієнти

Тісто
Яйця 1 шт + 2 жовтка
Цукор 80 гр
Масло вершкове 50 гр
Борошно 350 гр
тепле Молоко 80 мл
Сіль 1/4 год л
Дріжджі 8 гр
Ванільний екстракт
30 мл Сік лимона
Цедра лимона

Крем
Вершки 33% 100 мл
Сирний сир 100 гр
Цукрова пудра (за смаком)

Ягідне конфі
заморожена Ягода 220 гр (у мене малина +смородина)
Крохмаль кукурудзяний 10 гр
Цукор 50 гр

Паски Краффины з кремом і ягідним конфі всередині покроковий рецепт

1. Тісто.
Яйця збити з цукром у теплому молоці розвести дріжджі і з’єднати з яєчною сумішшю, додати розтоплене вершкове масло, сіль , ванільний екстракт, сік лимона і цедру, добре перемішати і додати борошно. Замісити тісто, в якийсь момент вам захочеться додати борошно але не треба, вимішуйте хвилин 15, потім в тепле місце на дві години, тісто поднимется.

2. Розділіть на дві частини, і формуйте краффин, розкачати тісто змастити вершковим маслом, посипати цукром, можна додати цукати, корицю, горішки, потім скрутити в міцний рулет, розрізати і сформувати краффин.

3. Залиште в теплі на 35 хвилин, потім на 160 С 15 хвилин, потім додайте температуру до 180, і ще хвилин 10, щоб не погоріли шапочки накрийте фольгою. Коли испекутся , дайте повністю охолонути. І начиніть їх кремом і конфи.
4. Крем.
Все збити разом до пишної массы.

5. Ягідне конф.
Усе з’єднати і хвилину прокип’ятити, остудити. Тепер коли краффин добре охолов можна ножем або руками в рукавичках , я і так і так робила отвори в краффине, дуже акуратненько. І начиняємо краффин кремом і ягідним конфи.

Відео рецепт 👇