Булочки синнабон на дріжджах

Як смачно зробити Булочки синнабон на дріжджах простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ці коричні булочки безпосередньо асоціюються у мене з новорічною, затишною і домашньою атмосферою. Тому вже саме час створювати собі святковий настрій, зберігайте рецепт і обов’язково готуйте зі своїми близькими 👇🏻

Інгредієнти

на 24 булочки:

Для тіста:
– 780г борошна
– 400г теплого молока
– 120г вершкового масла
– 160г цукру
– 14 г дріжджів
– 3г солі

Для начинки :
– 400г м’якого вершкового масла
– 100г цукру
– 25г кориці

Булочки синнабон на дріжджах покроковий рецепт

1. Просіваємо борошно і додаємо до неї всі сухі інгредієнти – цукор, дріжджі, сіль. Перемішуємо до однорідності, кладемо м’яке вершкове масло і потім вливаємо молоко. Замішуємо еластичне тісто. Якщо тісто буде липнути до рук, то припылите його трохи мукой.
2. Далі прибираємо тісто в тепле місце хвилин на 20, Поки тісто відпочиває , приготуємо начинку. Для це м’яке зливного масло змішуємо з цукром і корицею Після расстойки обминаємо тісто і розгортаємо в прямокутник ~55см х 45см. Не розгортайте тісто дуже тонко, інакше не скрутіть хороший рулет (товщина ~ 0,8-1см)
3. Розрізаємо рулет гострим ножем на 24 частини і викладаємо на деко відступаючи між булочками по 2-3 див. Якщо на один лист не поміщаються всі булочки, то залишки розкладіть на іншу форму.

4. Тепер знову ставимо тісто в тепле місце на годину , потім випікаємо в розігрітій до 190градусов духовці ~ 20 хвилин. Орієнтуйтеся на колір і суху зубочистку. За бажанням змастіть булочки сметаною з цукром/вершками з сиром або маслом з сиром Готово! Приємного аппетита.