Мякі печива з солоними фісташками

Як зробити М’які печива з солоними фісташками рецепт простий 🍪 Якщо почав робити незвичайні рецепти, то складно зупинитися, щось подібне вже відбувалося перед Новим роком🙃 Коли я з захопленням займався кулінарними експериментами.
І ось знову😎 до Речі, відмінна варіація на тему, що можна взяти з собою в дорогу, сладкосоленые красені були завантажені в контейнер і вирушили зі мною в подорож. І власне не даремно, ставши заміною обіду в літаку на 500 голів, які рвуться до моречку.

В міру солоні, великі, без всяких цих історій, коли половина пачки відкривається шляхом фізичного впливу тупим предметом або виявляється зіпсованою. Горішки готують в Підмосков’ї і відправляють по всій Росії СДЭКом або Boxberry до дверей або пункту видачі.

Інгредієнти

На 20-30 печеник
— 600 г борошна
— 240 г вершкового масла
— 200 г крупно нарізаних солоних фісташок
— 100 г термостабільного молочного шоколаду
— 100 г коричневого цукру
— 50 г меду
— 1 яйце
— 1 ч. л. харчової соди
— пара крапель ванільного екстракту

М’які печива з солоними фісташками покроковий рецепт

1. В невеликому сотейнику розтопіть масло, доведіть до кипіння, помішуючи, потримайте киплячим 5 хвилин, поки масло не стане коричневим і не з’явиться горіховий запах. Зніміть з вогню і дайте охолонути 30 хв, масло дасть осад, так і повинно бути. У великій мисці змішайте цукор з остившім маслом до його растворения.

2. Додайте мед, яйце, ваніль і харчову соду, перемішайте до об’єднання. Всипте борошно, вимісити тісто до однорідності, додайте горіхи і шоколад, ще раз перемішайте, скачайте в кулю і приберіть в холодильник на 30 мин.
3. Накрийте деко пергаментом, скачайте з тіста кульки розміром з волоський горіх, викладіть на пергаменті на відстані 2-3 см один від одного і відправте в розігріту до 180 гр духовку на 8 минут.

4. Скоріше за все вони не влізуть на один лист, і процес доведеться повторити 3-4 рази. Дістаньте деко, дайте печенюхам на ньому охолонути кілька хвилин, тільки після цього зніміть їх, дайте повністю охолонути і подавайте на стіл до чаю.