Шоколадний батончик Снікерс домашній

Кращий рецепт ЗСЖ-десерту, який ви колись побачите 😏 Шоколадний батончик Снікерс домашній без білого цукру, борошна, яєць, молока, проблем і турбот. Користь натуральних продуктів і при цьому — насправді приголомшливий смак 🔥 Магія, не інакше! ✨ Ділюся рецептом з моєї першої кулінарної книги «Здорові солодощі», вона продається у всіх онлайн і оффлайн книжкових магазинах. Отже, поїхали готувати! Всього 5 інгредієнтів, блендер — і подивіться на каруселі, яким ніжним і насиченим виходить батончик 🤤

Інгредієнти

½ склянки вівсяної муки
½ склянки фініків

для карамелі:
1 склянку фініків
2 ст. л. арахісової пасти

Для покриття батончиків:
1⁄ 3 склянки арахісу
¼-½ склянки розтопленого шоколаду

Шоколадний батончик Снікерс домашній покроковий рецепт

1. Подрібніть в блендері фініки до однорідної маси, змішайте з вівсяним борошном. Фініки повинні бути м’якими – якщо у вас жорсткі, заздалегідь замочіть їх у воді, потім воду злийте. Основа готова. Викладіть її у форми для батончиків. Можна готувати і просто на аркуші пергаменту – викладіть суміш і щільно утрамбуйте руками, сформуйте один великий прямокутник товщиною близько сантиметра.
2. Приготуйте в блендері другий шар – дуже м’які фініки плюс арахісова паста. Подрібніть до отримання однорідної густої карамелі. Викладіть масу зверху на перший шар. Щедро присипте злегка обсмаженою арахісом і трохи втисніть його в масу, щоб не обсипався з батончика.
3. поставте у морозильну камеру на дві години. Дістаньте і розріжте на прямокутні батончики, розтопіть на водяній бані шоколад і полийте кожен 1-3 столовими ложками розтопленого шоколаду і знову приберіть в холодильник.