Торт Снікерс з арахісовим крем-чізом

Як смачно зробити Торт Снікерс з арахісовим крем-чізом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйця-180гр.
Цукор-170гр.
Какао-50гр.
Борошно-250гр.
Молоко-140гр.
Розпушувач-8г.
Ростить. масло-60гр.
Трісок. солі

Сироп для просочення:
Молоко-70 гр.
Згущене молоко-110 гр.

Ганаш:
190 гр. молочного шоколаду 34%
50 гр. темного шоколаду 54-55%
280 г вершків 33%

Арахісовий крем-чіз:
320 гр. сирного сиру
60 гр. вершки 33%
60 гр. цукрова пудра
55 гр. арахісова паста
30 гр. карамелі

Карамель

Торт Снікерс з арахісовим крем-чізом покроковий рецепт

1. Бісквіт:
Яйця, цукор і сіль збити 8 хв. до пишної маси. В окремій мисці з’єднати борошно, какао, розпушувач. І окремо молоко з маслом. Зменшити швидкість міксера і в 3-4 етапи по черзі вводити борошно і молоко. Збиваємо дуже акуратно буквально до однорідності. Переливаємо в колько і відправляємо в духовку при 160С приблизно 55-90 хв. Загорнути плівкою в контак після остигання і відправити в холодильник на пару часов.
2. Сироп для просочення:
Об’єднати всі інгредієнти і нагріти до закипания.
3. Ганаш:
Шоколад об’єднати і розтопити. Вершків нагріти до закипання і вилити на шоколад, далі зробити емульсію за допомогою заглибного блендера. Після того як зробили емульсію, переливаємо в плоску гастроємність, для рівномірної стабілізації і відправляємо в холодильник на стабілізацію 8-12 год. Після збити на середній швидкості до м’яких піків. Але найголовніше не перевзбить.
4. Арахісовий крем-чіз:
З’єднати всі інгредієнти. Далі все перемішуємо до однорідної консистенции.

5. Збірка:
Бісквіт Шоколадний ганаш-Бісквіт. Арахісовий крем-чіз(наносимо шар і робимо бортик, всередині бортика розподіляємо карамель і зверху карамелі розподіляємо горіхи, вдавлюючи в карамель)-Бісквіт Шоколадний ганаш-Бісквіт. Выравнила торт залишками крема.

Відео рецепт 👇