Цукерки трюфелі Пармезан-мед-бородинський хліб

Рецепт цікавих цукерок трюфелів Пармезан-мед-бородинський хліб 🧀🍯🍞

Інгредієнти

Вершки 33% (1) – 65 гр.
Бородинський хліб – 38 гр.
Білий шоколад 32% – 170 гр.
Какао-масло – 20 гр.
Вершки 33% (2) – 40 гр.
Мед – 15 гр.
Сир пармезан – 52 гр.

Цукерки трюфелі Пармезан-мед-бородинський хліб покроковий рецепт

1. Теплі вершки (1) об’єднати з бородінським хлібом і дати постояти хвилин 10. Після цього пробити блендером. Розтопити білий шоколад. Вершки (2) змішати з какао-маслом, розігріти до розчинення какао-масла і вилити на білий шоколад. Пробити блендером.
2. Додати до шоколадній масі бородинський хліб, мед, натертий пармезан і пробити блендером до однорідності. Прибрати в холодильник на 24 години для стабилизации.
3. Після стабілізації скатати кульки по 16 грам, з вказаної кількості виходить 22 цукерки. Відправити трюфелі на кілька годин в морозильну камеру для стабілізації. Стабілізовані трюфелі покрити білим темперований шоколадом.