Пиріг з консервованими персиками і меренгою

Як смачно зробити Пиріг з консервованими персиками і меренгою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

3 яйця
120г цукру
60г рослинного масла без запаху
100г соку від персиків або абрикосів
Щіпка солі
200г борошна
5 г розпушувача

Пиріг з консервованими персиками і меренгою покроковий рецепт

1. Замісити тісто як на відео і вилити у форму. На дно потрібен пергамент, боки не смазываем.

2. Персики або абрикоси (у мене консервовані) розкласти по тесту. Випікати в розігрітій духовці 35минут при 180С (готовність перевіряти зубочисткою). Спекли, знижуєте духовку до 150С і перемикаєте на верхній нагрев.

3. Готуєте меренгу: 2 яєчних білка збиваєте з дрібкою солі до пивної піни. Далі поступово додаєте 110г цукру і збиваєте до пік. Перевіряйте, щоб весь цукор розчинився. Розподіляєте меренгу на пирозі. Відправляєте в духовку до румяности.

Відео рецепт 👇