Торт Маренго вірменський з масляним кремом

Як смачно зробити Торт Маренго вірменський з масляним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо шалено смачний торт «Маренго». Обов’язково приготуйте, надсилайте всім, зберігайте, а мені подаруйте багато лайків і напишіть коментарі під постом

Інгредієнти

Інгредієнти для коржів:
Яйця 5 шт (4 жовтка і 1 яйце)
Цукор 200 р
Мед 1 ст. л
Масло вершкове 130 р
Сода 1 ч. л
Оцет 1 ст. л
Борошно 500 г +-

Інгредієнти для безе:
Білки 4 шт
Щіпка солі
Цукор 200 р

Інгредієнти для крему:
Варена згущене молоко 1 банка
Масло вершкове 350 р
Коньяк 2 ст. л

Інгредієнти для глазурі:
Какао 3 ст. л
Цукор 3 ст. л
Вода 5 ст. л
Олія 20 г

Торт Маренго вірменський з масляним кремом покроковий рецепт

1. На яйця, додаємо цукор, мед, масло, соду, погашену оцтом, і ставимо на водяну баню. Як тільки всі інгредієнти розчиняться, додаємо 1 ст. борошна. Гарненько перемішуємо й даємо охолонути. Далі додаємо борошно і замісимо тісто. Поділяємо на дві рівні частини, розкочуємо качалкою, кладемо на пергамент, прокалываемом виделкою і відправляємо в духовку при 180 °С на 5-6 минут.

2. Збиваємо міксером білки до піків, поступово додаємо цукор і продовжуємо збивати. Далі на пергамент розподіляємо білки і відправляємо в духовку при 120°С на 2 год 30 хвилин (режим конвеєра)

3. Першим ділом збиваємо масло, додаємо згущене молоко і коньяк з кавою. Збір тортика показаний на видео.

Відео рецепт 👇