Східні солодощі чак чак на сковороді

Приготуємо смачні солодощі ЧАК ЧАК. Якщо сподобався оціни по 10 бальній шкалі ❤️ Готуємо Східні солодощі чак чак на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

Для тесту:
🔽Яйця – 4шт
🔽Сіль -щіпка
🔽Борошно – 400гр(+/-)

Для сиропу:
🔽Цукор – 450гр
🔽Лиманный сік – 1 ст. л.
🔽Вода – 100мл
🔽Карамельні цукерки – 300 гр
🔽горіхи – 300 гр
🔽родзинки – 100 гр

Для смаження локшини:
🔽Рослинна олія – 400 мл

Східні солодощі чак чак на сковороді покроковий рецепт

1. В борошно вливаємо яйця і замішуємо круте тісто. Накриваємо і даємо відпочити хвилин двадцять. Ділимо на частини і розкочуємо пласт. Нарізаємо як на відео не дуже тонко і не крупно. Обсмажуємо у великій кількості олії . У сотейник йдіть цукор , воду і лимонний сік ,перемішуючи доводимо до кипения.

2. Після закипання не перемішуючи варимо 8-10 хв. Тим часом в ємності де ми будемо все переважувати розтоплюємо карамельні цукерки на маленькій кількості води і вливаємо цукровий сироп.

3. Варимо 3 хвилини і засипаємо обсмажену локшину , горіхи , родзинки і все добре перемішуємо. Перекладаємо на тарілку, змочуємо руки холодною водою і надаємо форму трохи утрамбовуючи. Прикрашаємо за желанию.