Брауні з карамеллю і фундуком на паличці

Як зробити Брауні з карамеллю і фундуком на паличці рецепт простий. Дуже простий , але дуже смачний варіант десерту до кави в цю дощову холодну погоду. Є величезний плюс , можна зробити порцію заздалегідь і заморозити . І за необхідності діставати , занурювати в шоколад і пропонувати гостям.

Інгредієнти

Рецепт на форму 16 на 16 см
150 грам темного шоколаду
120 грам цукру
90 грам борошна
10 грам какао
100 грам вершкового масла
100 грам яєць (2 co)
Щіпка солі

Покриття:
250 грам молочного /темного шоколаду
50 грам рослинного або какао-масла – —–

Брауні з карамеллю і фундуком на паличці покроковий рецепт

1. Масло розтоплюємо шоколад , додаємо яйця і всі інші ингредиенты.

2. Випікаємо 25-30 хвилин при температурі 165 градусов.

3. Ріжемо на прямокутники і вставляємо шпажки. Рецепт карамелі є на странице.

Відео рецепт 👇