Чізкейк Шпинат Вишня у формі кавуна

Як приготувати смачний Чізкейк Шпинат Вишня у формі кавуна рецепт простий. Правда ж схожий на кавун? Але головне, що він смачний. Давайте тепер приготуємо разом:

Інгредієнти

на форму 20 см:

Тісто:
Борошно – 280 р
Вершкове масло – 150 г
Цукрова пудра – 100 г
Шпинат – 50 г
Жовтки – 2 шт
Зелений барвник ( за бажанням, краплю)

Начинка:
Вишня – 180 р
Сирний сир – 380 р
Сметана – 100 г
Вершки від 33% – 100 г
Цукор – 120 г
Яйця – 2 шт.
Шоколадні краплі – 35 р

Верхній шар:
Желатин – 5 г
Вода – 20 г
Полуниця – 120 р
Цукор – 10 г
Шоколадні краплі – 4 р

Білий край:
Сирний сир – 35 г ( можна замінити на вершки 33 %)
Вершки 33 %- 15 р
Цукрова пудра – 4 г

Чізкейк Шпинат Вишня у формі кавуна покроковий рецепт

1. Замісити тісто. Подрібніть шпинат. В чаші блендера ( можна скористатися міксером) з’єднайте борошно, цукрову пудру, вершкове масло кімнатної темперуты і шпинат. Пробити в крихту. Додайте жовтки і вимісити тісто. Приберіть в холодильник на 2-3 години. Можна тісто приготувати з вечора. Підготуйте начинку. Уварите вишню на середньому вогні приблизно 10 хвилин. Подрібніть в пюре. Дайте охолонути. У чаші міксера з’єднайте сир, сметану, вершки і сахар.

2. Збийте до однорідної маси. По одному додавати яйця. Додайте пюре вишні. Збийте. Додайте шоколадні краплі. Перемішайте лопаткою. Дістаньте тісто і розкачайте його. Застеліть дно форми пергаментним папером. Перекладіть тісто у форму і сформуйте дно і краї чізкейку. На тісто влийте начинку.

3. Випікайте в розігрітій духовці до 165 градусів приблизно 1 годину. По закінченні часу. Вимкніть духовку. І залишити чізкейк в вимкненій духовці 20 хвилин. Після чого дайте йому охолонути. Крем для білого краю. В чаші з’єднайте всі інгредієнти: сир, вершки, пудру. Збийте до стійкої пиков.

4. Перекладіть в кондитерський мішок. І сформуйте кремом на чізкейк білий край кавуна. Верхній шар. Желатин залийте водою кімнатної температури. Дайте розбухнути. Нагрійте в мікрохвильовій печі близько 15 секунд. Важливо, щоб рідина не дійшла до кипіння. Пробийте полуницю з цукром в пюре.

5. Полуницю залийте желатином. Перемішайте. Полуничну масу влийте на холодний чізкейк. Додати шоколадних крапель. Приберіть чізкейк в холодильник хв. на 4 часа.

Відео рецепт 👇