Гарбузовий рулет з кремом з кисломолочного сиру

Як смачно зробити Гарбузовий рулет з кремом з кисломолочного сиру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Всі повинні це приготувати 💋 це самий осінній яскравий і життєрадісний рулет ❤️ Він ніжний і такий соковитий, з пікантним ароматом спецій 😻 Неймовірно простий у приготуванні.
Гарбуз не відчувається зовсім, вона дає колір і затишне осіннє післясмак 👌 Начинка може бути сама проста у вигляді збитими вершків або сметани з цукровою пудрою(в такий крем потрібно додавати трохи желатину або відважити сметану в марлі, щоб стекла зайва рідина 💋) Можна зробити крем з маскарпоне, додати горішки 💕 Ну або сирний крем з вершками 😍.

Інгредієнти

Тісто
Яйця 3 шт
Гарбузове пюре(просто відварити або запекти гарбуз і пробити Блендером )170 грам
Цукор 170грамм
Цукор ванільний 10 грам
Борошно 100 грам
Спеції (кориця, імбир, мускатний горіх, гвоздика, запашний перець) 1,5 чл
Розпушувач 8грам

сирний Крем готуємо:
Вершкове масло (кімнатної температури) 70 грам
Сирний сир 300 грам
Цукрова пудра-70 грам
Ваніль
Вершки 33 ‰ 80 грам

Гарбузовий рулет з кремом з кисломолочного сиру покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром і ваніллю в пишну масу. Додати пюре, збити. Змішати інші сухі інгредієнти. Все разом збити. Деко застелити пергаментом, вилити тісто. В розігрітій до 180С духовці випікаємо корж хвилин 15-20 (до сухої сірники).
2. Чисте кухонний рушник збризнути водою, покласти на нього новий пергамент, перевернути готовий корж і акуратно зняти папір, на якій випікали. Звертаємо щільно рулет з рушником і пергаментом, залишаємо остыть.
3. сирний Крем готуємо: Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою в пишну масу Додаємо холодний сир і перемішуємо, збиваємо на низьких обертах, додати Ваніль і Вершки, перемешать.
4. Збірка: Розгортаємо корж змащуємо кремом, згортаємо, загортаємо плівкою, прибираємо в холодильник на пару годин