Імбирний бісквіт з медом

Як смачно зробити Імбирний бісквіт з медом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Бісквіт «пряник»

Інгредієнти

Мука-300гр
Цукор-80гр
Масло 82,5%-160гр
Мед хороший-300гр
Яйце с1-2шт
Молоко-185 гр
Сода-6 гр
Імбир мелений-8г
Кориця мелена-5г
Мускатний горіх-2г

Імбирний бісквіт з медом покроковий рецепт

1. Об’єднуємо всі сухі інгредієнти(борошно,Цукор,мускатний горіх,сода,кориця,імбир)перемішуємо віночком до однорідності. У сотейнику розтоплюємо мед з маслом ,кип’ятити не треба,лише до того моменту як масло розтопиться. У чаші міксера з’єднуємо молоко і яйця і перемішуємо,збивати не треба!

2. Коли масло з медом розтопилося,вливаємо їх тонкою цівкою молоко з яйцями,постійно помішуючи. Додаємо сухі інгредієнти в 2 етапи,кожен раз добре перемешивая.

3. Тісто розливаємо в 2 кільця обгорнутих фольгою (в одне кільце 1/3 тіста,інше все інше)і ставимо в заздалегідь розігріту до 140 градусів духовку, перевіряємо готовність сухий шпажкою,час випічки не пишу,так як духовки у всіх різні! Готовий бісквіт охолодити і збираємо торт!Можна обмотати плівкою і залишити на ніч у холодильнику!

Відео рецепт 👇