Сирна королевська ватрушка з малиною

Сирна королевська ватрушка з малиною простий рецепт 🔥 Замість малини, можна використовувати будь-які ягоди, конфітюр або варення.

Інгредієнти

Для основи:
Борошно – 300 г
Цукор – 100 г
Вершкове масло – 150 г
Розпушувач – 10 г
Сіль – 0,5 ч. ложки

Для начинки:
Сир – 600 г
Яйця – 4 шт
Цукор – 100 г
Сметана – 2 стіл ложки
Ванілін – 1 пакетик

Малина – 100 г

Сирна королевська ватрушка з малиною покроковий рецепт

1. Для начинки змішати всі інгредієнти і пробити блендером. Для борошняної крихти змішати сухі інгредієнти і холодне масло.

2. Форму змащуємо маслом (підійде будь-яка форма). Викладаємо 1/3 борошняної крихти і утрамбовуємо за форме.

3. Виливаємо начинку викладаємо малину і посипаємо рештою крошкой.

4. Відправляємо ватрушку в духовку на 40-50 хвилин при 180 градусах.

Відео рецепт 👇