Як зробити Торт без випічки з сиром та полуницею простий рецепт.
Інгредієнти
Шоколадне печиво – 300г
Молоко – 150мл
Крем:
Сир 9% – 600г
Вершкове масло 82% – 130г
Цукрова пудра – 80г
Ванільний цукор – 8г
Згущене молоко з цукром – 200г
Полуниця – 600г
Торт без випічки з сиром та полуницею покроковий рецепт
1. З’єднати всі інгредієнти для крему (вони повинні бути кімнатної температури), збити заглибним блендером. Повинна вийти пишна біла маса. Дно і боки форми (розмір 27х18см) застелити пергаментним папером. Полуницю вимити, нарізати невеликими 300г кусочками.
2. Викласти на дно форми перший шар печива. Кожне треба вмочити в молоко кімнатної температури. Нанести поверх печива ½ частину сирного крему. Викласти нарізану полуницю, злегка вдавлюючи її поверх крема.
3. Зверху знову викласти шар з змоченого в молоці печива (якщо будете використовувати печиво товстіший, то рекомендую покрити полуницю тонким шаром крему). Потім, на печиво, викласти і розподілити решту крем.
4. Посипати торт подрібненим печивом поверх крему. Після цього помістити форму в холодильник мінімум на 2 години. Перед подачею прикрасити залишилася полуницею. Приємного апетиту!