Бісквітний рулет тірамісу

За смаком в точності той самий знаменитий рецепт!👌Трохи щільніше за структурою з бісквіту, все-таки це рулет (в класичному варіанті використовується печиво). Але це дуже смачно, прям браво і величезне спасибі за такий рецепт!👏 Мені здається в цьому році🤔, я зміню свого улюбленого меренговому рулету і приготую на цей Новий рік!😁Тому що це неймовірно смачно!✨

Інгредієнти

Для бісквіта:
4 яйця
160 гр. цукру
30 гр. сметани
15 гр. рослинного масла
100 гр. борошна
1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
1 ч. л. розпушувача
Щіпка солі

Для начинки:
150 мл. свіжозвареної кави
За бажанням: «Бейліс» або «Амаретто»
500 гр. маскарпоне
200 мл. вершків
100 гр. цукрової пудри
90 гр. темного шоколаду
Какао для посипання

Бісквітний рулет тірамісу покроковий рецепт

1. 1. Яйця збиваємо з цукром до білої пишної маси.
2. Додаємо сметану і масло, перемішуємо.
3. Всипаємо борошно, розпушувач, сіль і крохмаль, перемішуємо лопаткою до однорідності.
4. Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, розрівнюємо.
5. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів близько 15 минут.
2. 6. Далі беремо другий пергамент, рясно посипаємо його цукровою пудрою. І випечений бісквіт викладаємо на нього верхньою стороною. Пергамент на яких випікали, кладемо зверху і ставимо деко, залишаємо так на 30 хвилин.
7. Тим часом готуємо крем. Сир збиваємо з цукровою пудрою, потім вливаємо до нього вершки і продовжуємо збивати міксером до щільного крему.
8. У свіжозварену каву, за бажанням, додаємо лікер і перемішуємо. Я не додавала, мені без нього більше нравится.

3. 9. Просочуємо кави наш рулет, чим більше, тим краще. Змащуємо кремом, трохи крему залишаємо для прикраси. Зверху посипаємо какао тертим шоколадом.
10. Акуратно згортаємо рулетом.
11. Далі прикрашаємо залишилися кремом і прибираємо в холодильник на 3-4 години.
12. Перед подачею посипаємо какао і подаємо до столу.
Приємного апетиту!