Сирне малинове суфле на желатині

Як зробити смачне Сирне малинове суфле на желатині простий рецепт. У мене є відмінний рецепт ніжного, смачного малинового суфле 🤤Любителям низькокалорійних, легких десертів присвячується 😍 особливо влітку в спеку те, що потрібно.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр усього 70/8/0,6/7.8

✅сир м’який 0% 300 гр (можна до 5%)
✅молоко 2,5% 100 мл
✅малина 200 гр (перетерта без кісточок)
✅мед 20 гр (по своєму смаку, мені було достатньо)
✅желатин 15 гр
✅ванілін щіпка

Сирне малинове суфле на желатині покроковий рецепт

1. Перетираємо малину через сито, якщо заморожена потрібно розморозити, змішуємо з сиром, медом, ваніліном. Розчиняємо желатин в молоці, підігріваючи його на плиті(не кип’ятити) максимум до 60 градусов.
2. Як желатин повністю розчиниться, тонкою цівкою вливаємо його в сир з малиною і швидко розмішуємо, розливаємо по формах і прибираємо на пару годин в холодильник.
3. У мене вийшло дуже ніжне суфле, можна було додати 20 гр желатину, для того щоб вийняти з формочок мені довелося трішки його підморозити. Але смак просто волшебный.