Тістечко анна павлова з кремом

Ось так святково, казково✨, ніжно і ненав’язливо буде виглядати це легке, повітряне тістечко «Павлова» на новорічному столі!🤩🎂🎄 Як зробити Тістечка анна павлова з кремом рецепт простий. Ми готуємо їх давно, знаємо ІДЕАЛЬНИЙ рецепт «Павлова»❤️ і, як завжди, готові абсолютно #безкоштовно з вами поділитися ним! ЗБЕРІГАЙТЕ рецептик і готуйте з задоволенням для своїх близьких у святкові дні🎄 — особливо для старших поколінь — вони неодмінно оцінять!🙏🏼💯🔥

Інгредієнти

Для меренги (на 6 штук)
✔️100 гр білка
✔️200 гр цукрової пудри
✔️щіпка солі

Для крему:
✔️200 грам сирного сиру
✔️40-50 грам цукрової пудри ( за смаком)
✔️100 грам вершків 33%

Тістечко анна павлова з кремом покроковий рецепт

1. Для меренги.
1. Маса цукру повинна бути в два рази більше маси білків ( наприклад: Якщо виходить 107-110 грам білків, значить цукру беремо 214-220 грам)
2. Білки, без краплі жовтка, складаємо в чисту миску, туди ж відправляємо цукрову пудру.
3. Споруджуємо парову лазню і ставимо миску поверх каструлі. ВАЖЛИВО! Миска не стосується киплячої води, інакше білки завариться!
4. Весь час помішуючи доводимо масу до 70*, за цей час весь цукор повинен розчинитися .
5. Потім,знімаємо миску з парової лазні і починаємо збивати з дрібкою солі. Орієнтуємося на консистенцію продукту. Як тільки Ви побачили,що меренга намотується на віночки і в масі утворюються дірки, то готове безе ✅
6. Перекласти в кондитерський мішок з насадкою «Зірка», відсаджуємо на деко, покрите пергаментним папером .
7. Поставте деко в розігріту духовку до 80 градусів на режимі «верх/низ» і випікайте 2 години (час сушіння залежить від розміру безе!)

2. Для крему:
1. Збити на середній швидкості міксера сирний сир і цукрову пудру.
2. Ввести холодні вершки і збити до сталого крему ( приблизно 2 хвилини)
3. Викласти в кондитерський мішок з насадкою «Зірка» і відсадити на меренгу.
4. Прикрасити ягодами.