ПП трайфл снікерс з вареним згущеним молоком

ПП трайфл снікерс з вареним згущеним молоком простий рецепт. Шоколадний бісквіт, начинкою з вареного згущеного молока з шматочками арахісу і легкий сирний крем🔥

Інгредієнти

Вихід 4 стаканчика об’ємом 200 мл Вага 1 шт – 190 гр
КБЖУ на 100 гр: 193,16/13,03/8,84/14,15
КБЖУ в 1 склянці: 367/24,76/16,79/26,9

БІСКВІТ:
Яйце – 2 шт
Рисове борошно – 25 гр
Кукурудзяний крохмаль – 10 гр
Какао – 10 гр
Розпушувач – 1/2 год л
Сіль – щіпка
Підсолоджувач = 20 гр цукру

КРЕМ:
М’який сир 0% – 330 гр
Арахісова паста – 40 гр
Ванілін – 1 гр
Підсолоджувач = 20 гр цукру

ВАРЕНА ЗГУЩЕНЕ молоко:
Молоко 2,5% – 200 мл
Сухе знежирене молоко – 50 гр
Кукурудзяний крохмаль – 10 гр
Підсолоджувач = 15 гр цукру
Арахіс обсмажений – 40 гр

ГЛАЗУР:
Шоколад гіркий – 20 гр
Молоко 2,5% – 20 мл

ПП трайфл снікерс з вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. Згущене молоко: сухе молоко на повільному вогні обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Постійно помішувати і розбивати грудки. Змолоти блендером, щоб позбутися від грудок. Додати крохмаль, підсолоджувач і тепле молоко. Перемішати. Перелити в сотейник. Варити на середньому вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Накрити харчовою плівкою в контакт і дати остыть.

2. Бісквіт: білки відокремити від жовтків. Білки збити з дрібкою солі до стійких піків. Жовтки збити з підсолоджувачем протягом 3х хвилин до збільшення в об’ємі. До жовтків додати половину білків. Перемішати силіконової лопаткою рухами знизу вгору. Поступово просіяти всі сухі ингредиенты.
3. Ввести в тісто білки, що залишилися. Перелити тісто у форму діаметром 16 див. Випікати при 180 гр 15 – 20 хв до сухої зубочистки. Готовому бісквіту дати повністю охолонути на решітці. Потім поламати на шматки і змолоти блендером в крихту. Крем: змішати всі інгредієнти до однородности.

4. До остиглої згущеному молоці додати обсмажений арахіс (можна солоний). Його краще порубати трохи ножем. Збірка (вага для стаканчика як на фото): крихта 12 гр – крем 40 гр – згущене молоко 27 гр – крихта 16 гр – крем 52 гр – згущене молоко 40 гр – глазур 10 гр. Прибрати в холодильник на ніч, щоб бісквітна крихта пропиталась.